Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 4 mei is een scooterrijder aangehouden na een korte achtervolging op het fietspad nabij het Annie M.G Schmidtpark in Berkel en Rodenrijs.

Politieagenten zagen een scooter rijden met daarop drie opzittenden, toen de agenten hen staande wilde houden gingen zij ervan door en hebben diverse uitingen gedaan richting de agenten. De politie zette hierop met lage snelheid een achtervolging op vanwege de dodenherdenking wat even verderop werd gehouden.

De bestuurder van de scooter ging door de afzetting heen welke was geplaatst vanwege de dodenherdenking. Een politieagent die daar aanwezig was ging hier direct achteraan. De korte achtervolging stopte al vrij snel op het fietspad nabij het Annie M.G. Schmidtpark richting de Boterdorpseweg.

De bestuurder is hier aangehouden omdat hij zich niet kon legitimeren en geen documenten van de scooter kon tonen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten