Flinke schade na klap op geparkeerde personenauto Bergweg-Noord in Bergschenhoek

Bergschenhoek – Zaterdagavond 4 mei is een automobilist op een geparkeerde personenauto gebotst op de Bergweg-Noord in Bergschenhoek.

Omstreeks 23:15 uur klapte de automobilist op een stilstaand voertuig welke stond geparkeerd langs de Bergweg-Noord, hierdoor is de geparkeerde personenauto enkele meters vooruit geschoten.

Omwonenden waaronder de eigenaresse van het geparkeerde voertuig hoorden een enorme klap. De ambulancedienst en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Er zijn twee personen nagekeken door het ambulancepersoneel, maar er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De gedupeerde van de betrokken voertuig en de bij-rijdster hadden een meningsverschil waarna dit uitmondde op een conflict waarbij de politie moest ingrijpen. Nadat de rust was wedergekeerd heeft de politie verklaringen afgenomen en geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Beide personenauto’s liepen flinke schade op en zijn geborgen door bergingsbedrijf Vreugdenhil.

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten