Vrouw gewond na beroving in Bleiswijk

Bleiswijk – Vrijdagavond 3 mei heeft er een beroving plaatsgevonden na een aanrijding aan de Jadestrat in Bleiswijk.

De vrouw fietste onder de blauw verlichte tunnel op het fietspad onder de A12 door en werd daar aangereden door 4 á 5 jongens op scooters, waarna de handtas van de vrouw is meegenomen. De vrouw raakte door de val op de grond gewond.

De politie en ambulancedienst zijn ter plaatse gekomen en hebben het slachtoffer behandeld waarna zij naar het ziekenhuis is vervoerd. Het is niet bekend welke richting de daders zijn gevlucht, de politie vermoedt via het fietspad langs de snelweg A12.

De politie doet verder onderzoek naar de beroving.

Heeft u iets gezien ?

Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten