Bleiswijk – Zaterdagavond 27 april heeft er een woninginbraak plaatsgevonden in een woning aan de De Ruyterweg in Bleiswijk.

De politie doet onderzoek naar de woninginbraak op zaterdagavond 27 april tussen 18:00 uur en 23:00 uur. Onbekenden zijn de woning binnengedrongen, of er iets is weggenomen is niet bekend. De politie is direct een onderzoek gestart en buurtbewoners welke zijn aangemeld bij Burgernet hebben een email ontvangen met een getuigenoproep voor de woninginbraak.

UPDATE:

De politie heeft in de woning twee mannen (25 en 33 jaar) aangehouden. Zij hadden gereedschap bij zich welke vermoedelijk is gebruikt bij de inbraak. De verdachten zitten nog vast en de recherche doet onderzoek.

Heeft u iets gezien of heeft u mogelijk camerabeelden ?

Heeft u iets opvallends gezien of camera beelden ? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie.

Telefoonnummer: 0900-8844 – Districtsrecherche Rijmond-Noord

BVH nummer:2019125313

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten