Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 19 april is een personenauto na een kort ritje in brand gevlogen op de Weg en Bos in Bergschenhoek.

De brandweer werd omstreeks 13:50 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand. De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. De brandweerlieden hebben de brand geblust maar konden niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde.

De eigenaar van het voertuig had zijn auto net opgehaald van een garage toen die na enkele meters in brand vloog. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, de personenauto kan als verloren worden beschouwd.

De eigenaar is teruggegaan naar de garage om te zien hoe dit opgelost kan worden.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten