Bergschenhoek – Woensdagavond stelden agenten een onderzoek in in een bedrijfspand aan de Weg en Bos in Bergschenhoek.

Lees ook: Drugslab aangetroffen in bedrijfspand in Bergschenhoek

Daar vonden ze drugs en apparatuur en grondstoffen om synthetische drugs te maken. Een 26-jarige Rotterdammer is aangehouden. Na uitgebreid onderzoek in het pand, is het drugslab ontmanteld en zijn de drugs vernietigd. Het onderzoek wordt voortgezet.

Vermoedt u een drugslab?

Drugslabs kunnen zich overal bevinden; op het platteland of in de grote stad, in boerenschuren, woonhuizen, garageboxen of in flatgebouwen. Vermoedt u een drugslab? Bel dan de politie via 112.  Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Meer informatie over hoe te handelen bij het aantreffen van een drugslab vindt u op; Politie.nl

 

   

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten