Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 12 april heeft er een poging woninginbraak plaatsgevonden aan de Snoekbaars in Bergschenhoek.

Lees ook: Poging woninginbraak aan de Groeneweg in Bergschenhoek

De nog onbekenden mannen probeerden omstreeks 16:00 uur de tuindeuren van twee woningen te forceren, zij hebben hierbij de sloten beschadigd. Drie mannen welke op dat moment bezig waren werden verstoord door een bewoonster waarna zij op de vlucht sloegen.

De politie werd direct ingelicht waarna zij een zoekactie startte, zover bekend is er niemand aangehouden. Er is geen schade aangericht aan de woningen.

Signalement:

  • 3 lichtgetinte mannen
  • Allen circa 20 jaar
  • Kort zwart haar en gekleed in een zwarte jas en blauwe spijkerbroek

Heeft u iets gezien of heeft u mogelijk camerabeelden ?

De politie is een Burgernetactie gestart, buurtbewoners in de omgeving van de Snoekbaars welke zijn aangemeld bij Burgernet hebben een email ontvangen. Heeft u iets opvallends gezien ? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten