Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 12 april heeft er een (poging) woninginbraak plaatsgevonden aan de Groeneweg in Bergschenhoek.

Lees ook: Poging woninginbraak aan de Snoekbaars in Bergschenhoek

De nog onbekende personen probeerden een woning binnen te dringen, of dit ook is gelukt is niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek. Of deze (poging) woninginbraak iets te maken heeft met de poging inbraak aan de Snoekbaars is niet bekend.

De politie werd direct ingelicht waarna zij een zoekactie startte, zover bekend is er niemand aangehouden.

Heeft u iets gezien of heeft u mogelijk camerabeelden ?

De politie is een Burgernetactie gestart, buurtbewoners in de omgeving van de Groenteweg welke zijn aangemeld bij Burgernet hebben een email ontvangen. Heeft u iets opvallends gezien of camera beelden ? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten