Bergschenhoek – Zondagmiddag 14 april heeft er een brand gewoed in en personenauto op de N209 – Leeuwenakkerweg in Bergschenhoek.

De brandweer werd omstreeks 15:25 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand op de N209 – Leeuwenakkerweg in Bergschenhoek. De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. De brandweerlieden hebben de brand geblust maar konden niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde.

De N209 tussen de kruising De Kulck en de kruising Hoekeindseweg in de richting van Zoetermeer was tijdens het incident afgesloten.

Bergingsbedrijf van de Graaf is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten