Bleiswijk – Vrijdag op zaterdagnacht 13 april is een bestuurder van een personenauto tijdens een reguliere verkeerscontrole aangehouden voor het rijden onder invloed in Bleiswijk.

Tijdens een reguliere verkeerscontrole liep een alcomobilist tegen de lamp. De bestuurder bleek na controle  onder invloed van verdovende middelen en is hierop aangehouden. Op het politiebureau is een uitgebreide ademanalyse gedaan waaruit bleek dat de bestuurder maar liefst 885 ugl blies. Dat is ruim vier keer de toegestane hoeveelheid.

Het rijbewijs van de bestuurder is per direct ingevorderd. Waar de controle precies heeft plaatsgevonden is niet bekend.

Foto © Politie Midden-Schieland – Facebook

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten