Berkel en Rodenrijs – Woensdagochtend 10 april werd de brandweer gealarmeerd vanwege een mogelijke gaslucht bij kinderdagverblijf Hoepla aan Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs.

Bij het kinderdagverblijf was vanochtend een vreemd geluid te horen waarbij ook een vreemde lucht was waargenomen. Medewerkers van het kinderdagverblijf hebben hierop direct de brandweer gealarmeerd welke uitrukte voor een melding van een mogelijke gaslucht.

De medewerkers zijn voor de zekerheid direct een ontruiming gestart om de veiligheid van de kinderen te kunnen waarborgen. De kinderen werden elders ondergebracht.

Na onderzoek door de brandweer bleek het niet om een gaslek te gaan. Het betrof een stroomkabel welke onder de grond knetterde. De brandweer heeft de situatie nauwlettend in de gaten gehouden tot de komst van nutsbedrijf Stedin. Zij hebben het incident overgenomen van de brandweerlieden waardoor zij weer retour konden.

Er is tijdens het incident of de ontruiming niemand gewond geraakt.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten