Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei, van 12.00 uur tot 16.00 uur, is er een spectaculaire veiligheidsdag op de parkeerplaats bij zwembad De Windas. Er zijn deze middag heel veel leuke dingen te doen voor jonge gezinnen, jeugd, maar ook voor de ouderen.

Aanwezige partijen

Alle hulpdiensten zijn aanwezig, zoals de brandweer, ambulance, politie en GGD. Daarnaast ook heel veel kleinere partijen, zoals de EHBO, BOA’s van gemeente Lansingerland, brandwondenstichting en Jeugd en Jongerenwerk.

Activiteiten

Er staan een 30 tal kramen en de hele middag zijn er superleuke demonstraties en workshops van o.a. een politiehond, het bikerteam, de jeugdbrandweer, zelfverdedigingssport krav maga, reanimatie en de fysiotherapeuten van Laurens met tips over valveiligheid ouderen. Er is een knutselplein, virtual realitybrillen, een poppendokter en zelfs een escaperoom! Kinderen mogen op de foto op een politiemotor, krijgen een gratis suikerspin en kunnen zich laten schminken. Te veel om op te noemen! Het zwembad zorgt voor een gezellig horecaplein.

Locatie

De 112Dag is op de parkeerplaats bij zwembad De Windas, Berkelseweg 95 in Bergschenhoek. De veiligheidsdag is van 12:00 – 16:00 uur.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten