Berkel en Rodenrijs – De brandweer is er voor mens en dier en dat bleek ook zaterdagmiddag het geval. Zij kwamen samen met medewerkers van de dierenambulance in actie voor een pijltje (jong eendje) die in een put gevallen was op de Anthuriumsingel in Berkel en Rodenrijs.

Een pijltje viel door het rooster van een putdeksel naar beneden. Omwonende zagen het gebeuren en schakelde hulp in. Medewerkers van de dierenambulance kwamen ter plaatse en op hun verzoek kwam ook de brandweer ter plaatse.

Brandweerlieden hebben water uit de put gepompt. Er werden broodkruimels in de opening gegooid om het jonge eendje naar de opening te lokken en te voorkomen dat het in het riool terecht kwam.

De medewerkers van de dierenambulance slaagde er uiteindelijk in om het pijltje te vangen en te herenigen met moeder en de andere.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten