Bergschenhoek – Zaterdagmiddag 6 april werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in woonzorgcentrum De Oranjehoeck in Bergschenhoek.

De brandweer werd even voor 16:00 uur gealarmeerd voor een brand in een keuken, zij rukte direct met meerdere eenheden uit naar het adres. Al snel werd er door de brandweer opgeschaald naar sein ‘Middelbrand’.

De medewerkers welke op het moment van het uitbreken van de brand in de keuken aanwezig waren konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen. Een ambulancedienst en de OVD-G (Officier van Dienst Geneeskunde) kwamen ter plaatse. Twee personen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Door de brand stond het pand vol met rook, de brandweer heeft diverse metingen gedaan in het pand en hebben daarna geventileerd. Na controle kon de brandweer retour naar kazerne. Wat er exact in brand heeft gestaan is niet bekend, evenals de oorzaak van de brand is niet bekend.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten