Lansingerland / Pijnacker – Woensdagmiddag 3 april werden de Rotterdamse brandweereenheden gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Linge in buurgemeente Pijnacker.

De Rotterdamse brandweerlieden werden omstreeks 13:10 uur gealarmeerd nadat een alerte bewoner van het Linge alarm sloeg toen hij rook uit de woning van zijn buurman zag komen. De brandweer van kazerne Berkelse Poort en Frobenstraat (Rotterdam) rukte direct met spoed uit, er was korte tijd sprake dat er zich nog iemand in de woning bevond.

Gelukkig bleek bij aankomst van de politie dat de bewoner al buiten was. Bij aankomst van de toegesnelde brandweerlieden bleek er gelukkig geen brand te woedde in de woning, de woning stond wel vol rook. De brandweer heeft metingen verricht waarna zij de woning hebben geventileerd.

Broodjes die nog in een magnetron-oven stonden waren de oorzaak. Er is niemand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten