Bleiswijk – Woensdagavond 3 april heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de N209 – Nieuwe Hoefweg boven de A12 in Bleiswijk.

De hulpdiensten werden omstreeks 18:10 uur gealarmeerd voor een ongeval tussen twee personenauto’s welke na de botsing tegen de vangrail tot stilstand kwamen. De politie en twee ambulance’s kwamen ter plaatse, in totaal zijn er drie personen nagekeken door het ambulancepersoneel. Eén slachtoffer is uiteindelijk na behandeling zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De oprit van de A12  vanuit Zoetermeer richting Utrecht is tijdelijk afgesloten geweest wegens bergingswerkzaamheden.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten