Bergschenhoek – Maandag op dinsdagnacht zijn er twee personen aangehouden na een regulieren voertuigcontrole op verdenking van heling van brandstof.

De politie heeft omstreeks 03:00 uur tijdens een regulieren voertuigcontrole twee verdachten aangehouden, zij troffen in de achterbak van een personenauto meerdere jerrycans aan met daarin brandstof. Beide personen zijn aangehouden op verdenking van heling.

Oproep

De politie roept mensen op welke gedupeerd zijn van de diefstal van brandstof uit een vrachtwagen of personenauto uit de omgeving van Bergschenhoek en Bleiswijk contact op te nemen met de politie via telefoonnummer: 0900-8844 onder vermelding van Registratienummer: 2019096687

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten