Bergschenhoek – Donderdagochtend is een man uit Bergschenhoek aangehouden in verband met de vondst van een grote hoeveelheid xtc-pillen op 1 maart in Gouda. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij xtc-handel.

De xtc-pillen werden op vrijdag 1 maart aangetroffen in een loods in Gouda. Het ging om een partij met een straatwaarde van enkele miljoenen euro’s. De nu aangehouden verdachte is de eigenaar van de loods.

Zeven verdachten werden eerder aangehouden. Drie van hen zijn door het Openbaar Ministerie weer naar huis gestuurd, vier van hen zijn op 13 maart voor de raadkamer van de rechtbank gebracht. Die heeft toen hun voorarrest met 90 dagen verlengd, zij zitten nog vast.

De vier verdachten en de man die donderdag werd aangehouden zitten allen nog in beperkingen.

Beeld: Archieffoto Spa-Media

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten