Berkel en Rodenrijs – Dinsdagavond 26 maart is de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Veldspaat in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer kreeg omstreeks 19:20 uur een melding van een schoorsteenbrand in een woning aan de Veldspaat. De brandweer rukte direct met meerdere eenheden uit. Bij aankomst hebben zij direct de ladderwagen opgesteld en op het dak onderzoek verricht.

Er bleek geen brandhaard te zitten in de afvoerpijp van de openhaard. Na controle kon de brandweer al snel inpakken en retour richting kazerne.

Foto: Jerry Jordense

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten