Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 23 maart heeft een beveiligster van een beveiligingsbedrijf de brandweer gealarmeerd nadat zij rook van een vrachtwagen zag komen aan de Industrieweg in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer kwam ter plaatse en ontdekte dat er zich compost bevond in de trailer waar de rook van afkomstig was. De inhoud van de trailer was aan het broeien en de temperatuur liep op tot boven de 40° graden.

Omdat er mogelijk sprake was van brand is geprobeerd via de meldkamer de eigenaar van de vrachtwagen te achterhalen. Omdat dit niet lukte heeft de brandweer besloten later terug te komen om opnieuw metingen te verrichten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten