Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 12 maart is een personenauto vast komen te zitten op een schrikblok op de rotonde van de N471 in Berkel en Rodenrijs. 

Door (nog) onbekende oorzaak, is de personenauto op een schrikblok terecht gekomen welke langs de rotonde staan op de N471 in Berkel en Rodenrijs.

Een medewerker van provincie Zuid-Holland was snel na de melding ‘pechgeval’ ter plaatse. De medewerker trof echter geen bestuurder aan bij de auto. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om de personenauto te bergen. Later zal uitgezocht worden van wie de personenauto is.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

Foto: Julian van Drielen (Twitter: @010Julian)

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten