Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 11 maart is de brandweer uitgerukt voor een stormschade melding op het dak van een appartementencomplex aan de Rontgenstraat in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer werd gealarmeerd vanwege een loshangende plaat van een ventilatie-systeem welke op het dak van het appartementencomplex staat. Onder het appartementencomplex zijn twee scholen gevestigd, op de binnenplaats een speelplaats waar op dat moment kinderen speelde. Uit voorzorg zijn de kinderen naar binnen begeleid, om zo de veiligheid te waarborgen.

Een extra brandweervoertuig kwam kwam ter plaatse met meer materiaal om de loshangende plaat vast te maken. De brandweer heeft de loshangende plaat uiteindelijk vastgemaakt, waarna een installatietechniek bedrijf ter plaatse is gekomen om dit weer te monteren.

Op advies blijven de kinderen binnen tot de werkzaamheden zijn afgerond. Er is niemand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten