Berkel en Rodenrijs – Op Tweede Kerstdag vorig jaar, is er in de avonduren ingebroken in een woning aan de Simon Vestdijkstraat in Berkel en Rodenrijs.Op camerabeelden is te zien hoe twee mannen ervandoor gaan met een kluis.

De kluis is niet alleen heel erg zwaar, maar ook moeilijk te openen. Enkele dagen later, op 30 december, wordt de kluis namelijk compleet met inhoud teruggevonden aan de Leeweg. De politie is op zoek naar de twee inbrekers.

Heeft u informatie ? 
Uw informatie kan van belang zijn voor het onderzoek van de politie, neem daarom altijd contact op met de politie via telefoonnummer: 0800 – 60 70 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000

Inhoud is niet beschikbaar, mogelijk omdat u de cookies nog niet heeft geaccepteerd.
Accepteer cookies om optimaal gebruik te maken van onze website.

    Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

    Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

    Sluiten