Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 6 maart heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden nabij de rotonde Oudelandselaan met de Klapwijkseweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 13:00 uur heeft er een lichte aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Een ambulancedienst en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Er is één persoon behandeld door het  ambulancepersoneel maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Beide personenauto’s hebben lichte schade opgelopen. Over de oorzaak van de kop-staart botsing is ons niets bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten