Bergschenhoek – In de nacht van zondag op maandag 5 maart heeft de politie twee verdachten aangehouden na een melding van een inbraak in een restaurant aan de Bergsebosdreef in Bergschenhoek.

Naar aanleiding van de melding van een inbraak in een restaurant heeft de politie een onderzoek ingesteld. “Door goed speurwerk werden er twee verdachten aangehouden die zich verstopt hadden” meldt Politie Midden-Schieland op Facebook. De twee zaten verstopt in het bos, een diensthond vond het duo.  Eén verdachte werd door een diensthond ontdekt en vastgehouden. Beide verdachten zijn aangehouden, er is niks buitgemaakt.

De politie doet nader onderzoek naar de inbraak.

Foto: Archiefbeeld © Spa-Media

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten