Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 4 maart is de brandweer gealarmeerd voor een stormschade melding nadat een steiger was omgevallen aan de Ceresstraat in Berkel en Rodenrijs.

De Berkelse brandweerlieden mochten maandagochtend vroeg uit de veren voor de eerste stormschade melding binnen Lansingerland. Omstreeks 05:30 uur is er door harde windstoten een bouwsteiger welke op het dak stond opgesteld omgewaaid tegen de woning van de buren.

De steiger zorgde voor veel schade, ook een personenauto is beschadigd. Een aantal onderdelen van de steiger kwamen in een naastgelegen sloot terecht. De brandweerlieden hebben het deel wat op het dak van de schuur stond vastgezet zodat deze niet meer kan verschuiven.

Vanwege de harde windstoten was het niet veilig genoeg voor de brandweerlieden om de steiger in zijn geheel van het dak te halen.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten