Bleiswijk – Zaterdagmiddag is een personenauto na een aanrijding in de sloot terecht gekomen langs de Hoefweg-N209.

Omstreeks 16:30 uur ging het mis tijdens een inhaalactie op de N209 bij Bleiswijk. Twee automobilisten die over de Hoefweg-N209 reden richting de A12 moesten na de kruising met de Heulslootweg verder over één rijstrook. Bij het invoegen ging het mis, de twee auto’s raakte elkaar waarna één auto in het water belandde.

De bestuurder kon op eigen kracht zijn voertuig verlaten en heeft op het dak van de auto gewacht op de komst van de hulpdiensten. De man is door het ambulancepersoneel ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen.

De N209 was vanaf de kruising Heulslootweg tot de Klappolder langdurig afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden. Het verkeer kon over de parallelrijbaan langs het ongeval.

 

Foto: Ingezonden via de 112Lansingerland tiplijn

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten