Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 11 februari heeft er een achtervolging plaatsgevonden na een poging tot inbraak in een winkelpand in het centrum van Berkel en Rodenrijs.

Een achtervolging door de politie nadat een 41-jarige inwoner uit Hoogvliet en een 41-jarige inwoner uit Rotterdam gepoogd hebben in te breken in een winkelpand in het centrum Berkel. Een van de verdachten was bezig met het forceren van een raam van een winkel. Toen de gealarmeerde agenten in het centrum kwamen sloeg de verdachte op de vlucht naar een klaarstaande personenauto waarin de tweede verachte zat.

De politie zette direct met meerdere eenheden een achtervolging in. Na enige tijd troffen agenten een leegstaande auto aan op de Adriaen van der Doeslaan in Rotterdam.

Na een zoekactie door middel van een politiehond werden de verdachten aangehouden.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten