Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 11 februari is een oudere dame gewond geraakt nadat zij in botsing kwam met een scooterrijdster aan de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs. 

Omstreeks 12:10 uur kwamen een scooterrijdster en een fietsster met elkaar in botsing op de Oudelandselaan ter hoogte van de uitrit van de Westersingel, de oudere dame viel hierdoor van haar fiets en raakte gewond. Omstanders verleenden direct eerste hulp. Een ambulancedienst en de politie kwamen met spoed ter plaatse, het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel waarna zij zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis.

Buslijn 174 liep in beide richtingen enige vertraging op. Wat de exacte toedracht is van het ongeval is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten