Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 8 februari zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Sterrenweg in Berkel en Rodenrijs. 

In de open haard van een woning aan de Sterrenweg woedde kort tijd een brandje, de bewoonster heeft de brand zelf weten te blussen. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en de woning geventileerd.

De bewoonster is door het ambulancepersoneel  nagekeken op rookinhalatie maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten