Berkel en Rodenrijs – Vrijdagochtend 9 februari is een fietsster gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto op het Westerplein in Berkel en Rodenrijs. 

Iets voor 09:00 uur kwamen een personenauto en een fietsster met elkaar in botsing bij de oversteek van de Gemeentewerf met het Westerplein. Omstanders hebben het slachtoffer direct geholpen. De politie en een ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel waarna zij zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval precies is ontstaan is niet bekend. Beide voertuigen liepen lichte schade op.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten