Bergschenhoek – Op een bospad nabij de Vaandragerdreef heeft vanavond een personenauto in brand gestaan.

Omstreeks 19:30 uur werd de brandweer van kazerne Berkelse Poort naar de kruising Rottebandreef/Vaandragerdreef in Bergschenhoek gestuurd voor een voertuigbrand. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in brand op een bospad in het Lage Bergsebos. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

De auto was niet voorzien van kentekenplaten. Omdat niet bekend is of de auto is gestolen of gebruikt is bij een misdrijf, wordt er door de politie onderzoek gedaan naar de herkomst van het voertuig.

Heeft u iets gezien, of heeft u andere informatie over de brand?

Neem contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten