Berkel en Rodenrijs – De politie heeft dinsdagochtend 5 februari een controle gehouden bij de basisscholen aan het Annie MG Schmidtlaan in Berkel en Rodenrijs.

Naar aanleiding van veel verkeersoverlast meldingen bij de basisscholen aan het Annie MG Schmidtlaan heeft de politie vandaag in burger een controle gehouden. Er zijn daar meerdere controles geweest waarbij de bestuurders een waarschuwing kregen. “Waarschuwen is nu voorbij” laat Wijkagente Annemiek Roos op Twitter weten. “Toch jammer na al die waarschuwingen” aldus Wijkagente Annemiek Roos.

Er zijn in totaal drie bekeuringen uitgeschreven voor het parkeren buiten de daarvoor bestemde vakken. De controle was van 08:15 tot 08:35 uur.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten