Bergschenhoek – Dinsdagochtend 5 februari heeft de politie een algemene verkeerscontrole gehouden met behulp van circa 15 studenten op de parkeerplaats van Zwembad de Windas in Bergschenhoek.

De algemene verkeerscontrole werd tussen 09:00 en 12:00 uur gehouden door politiestudenten op het parkeerterrein van zwembad De Windas in Bergschenhoek. Tijdens de algemene verkeerscontrole werd het hele voertuig waarin de bestuurder op dat moment staande is gehouden gecontroleerd.

Tijdens de controle zijn in totaal 13 bekeuringen uitgeschreven voor diverse strafbare feiten. Hoeveel voertuigen er precies zijn gecontroleerd is ons niet bekend. Er zijn geen spullen of voertuigen in beslag genomen.

Of er in korte tijd nog meer van soortgelijke acties gaan plaatsvinden binnen Lansingerland is niet bekend.

Foto: © Spa-Media / Archiefbeeld

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten