Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 4 februari is een scooterrijder gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op het fietspad langs de N471 in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten werden omstreeks 16:10 uur gealarmeerd nadat een scooterrijder vermoedelijk door weersomstandigheden onderuit is gegaan op het fietspad langs de N471. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij met verwondingen aan zijn hand zonder spoed is vervoerd naar het ziekenhuis.

De scooter is even later opgehaald door een bekende van het slachtoffer.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten