Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 1 februari werd de brandweer omstreeks 17:00 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand nadat een 6-jarige jongen de brand had ontdekt aan de Jan Stuytstraat in Bergschenhoek.

De brandweer kwam met meerdere eenheden met spoed ter plaatse. Al vrij snel had de brandweer opgeschaald naar sein ‘middelbrand’. De brand woedde op de vierde etage van een appartementencomplex, welke nog in aanbouw is. Er kwam langere tijd zwarte rook uit het wooncomplex.

Er zijn geen personen gewond geraakt. Een stroompaddestoel (stroomverdeelkast) is vermoedelijk de veroorzaker geweest van de brand.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten