Berkel en Rodenrijs – Dinsdag 22 januari werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een mogelijk gaslucht op de Saturnus in Berkel en Rodenrijs.

De politie en de brandweer werden met spoed gealarmeerd, ter plaatse hebben de brandweerlieden in de woning diverse metingen verricht. Er bleek geen sprake van een gasontsnapping. Monteurs van een installatietechniekbedrijf hadden een afspraak met de bewoners voor het repareren van de gasleiding. Omdat de monteurs voor een dichte woning stonden en zij een afspraak hadden voor het repareren van de gasleiding, zijn voor de zekerheid de hulpdiensten ingeschakeld.

De monteurs hebben hun werkzaamheden uitgevoerd waarna zij en de hulpdiensten weer retour konden. Er was geen gevaar voor omwonenden.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten