Lansingerland – Maandagochtend 21 januari is de politie actief bezig geweest in de straten van Lansingerland. Er zijn meerdere controles geweest met betrekking tot verkeersveiligheid.

De vroege dienst begon op de Boterdorpseweg in Berkel en Rodenrijs met een fietsverlichtingscontrole, hier zijn in samenwerking met Veilig Lansingerland in totaal 19 bekeuringen voor uitgeschreven. Tijdens de fietsverlichtingscontrole werden ook fietslampjes uitgedeeld.

Rodenrijseweg

Later in de ochtend is er in samenwerking met buurtbewoners een preventieve lasercontrole gehouden aan de Rodenrijseweg. Er zijn circa 45 bestuurders aangesproken op hun snelheid. Ook is er één boete uitgeschreven voor het rijden met verminderd zicht, de vooruit van de personenauto was namelijk nog bevroren. Maak voordat je wegrijdt je ruiten goed ijsvrij, doe je dit niet dan riskeer je een boete van €230 euro!

No Title

fietsverlichting controle #berkelenrodenrijs #boterdorpseweg bij de rotonde. Ism @VeiligLansinger. In totaal 19 bekeuringen uitgeschreven. #middenschieland. #ikvalop pic.twitter.com/hCQ0RdrkIo

No Title

Een preventieve #lasercontrole snelheid samen met buurtwoner op de #rodenrijseweg. Circa 45 bestuurders aangesproken op hun snelheid. 1 boete voor bevroren voorruit #veiligheid #berkelenrodenrijs pic.twitter.com/xgbesMNrPb

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten