Bergschenhoek – Woensdagochtend 16 januari is de brandweer omstreeks 09:00 uur gealarmeerd voor een vrachtwagenbrand aan de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek.

Meerdere brandweereenheden rukte uit voor de melding. In de vrachtwagen van Renewi stond kleding in brand. De brandweer heeft met behulp van een Schuimblusvoertuig de brand bestreden. Tijdens de bluswerkzaamheden kwam veel rook vrij.

Een gedeelte van de Leeuwenhoekweg is tijdelijk afgesloten geweest vanwege het vele schuim wat op het wegdek terecht is gekomen. De gemeente en reinigingsbedrijf Strukton zijn ter ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen.

Er is tijdens de brand niemand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten