Bergschenhoek – Woensdagochtend 16 januari heeft er omstreeks 10:15 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een brommer en een bedrijfsbus op Bergweg-Zuid in Bergschenhoek.

Het ongeval vond plaats op de rotonde Bergweg-Zuid met de Weg en Land, een brommer en een bedrijfsbus kwamen met elkaar in botsing. Omstanders schoten direct te hulp en alarmeerde de hulpdiensten. Door het ongeval ontstond er een flinke verkeersopstopping op de rotonde.

Door de verkeersdrukte konden de hulpdiensten met moeite bij het incident komen. De politie heeft direct het verkeer geregeld. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel. Het is ons niet bekend of zij hierna is vervoerd naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen lichte schade op door het ongeval.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten