Berkel en Rodenrijs – Woensdagmiddag 16 januari heeft er omstreeks 16:45 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een bedrijfswagen en een scooter op de Stationssingel in Berkel en Rodenrijs. 

De bestuurder van een bedrijfswagen wilde afslaan waar op dat moment een scooterrijder aan kwam rijden. De twee zagen elkaar te laat waardoor zij met elkaar in botsing kwamen. De scooterrijder is hierbij hard ten val gekomen. De scooterrijder is behandeld door het ambulancepersoneel maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De politie heeft beide partijen bijgestaan bij het invullen van de schadeformulieren. De scooter heeft flinke schade opgelopen door het ongeval.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten