Extra controle in centrum Berkel en Bergschenhoek door BOA’s en HTV Studenten

Berkel en Rodenrijs / Bergschenhoek – De aankomende vier weken gaan Boa’s (Buitengewoon Opsporingsambtenaar) en studenten acties houden in het centrum van Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek.

Met ondersteuning van HTV Studenten van Zadkine College in Rotterdam-Hoogvliet gaan de BOA’s de aankomende vier weken extra controleren op rijdend verkeer in het centrum van Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek. Zij letten hierbij onder andere op fietsers en scooters die rijden in het voetgangersgebied.

Bartho boa lansingerland on Twitter

Komende 4 weken gaan wij acties houden in het winkel centrum van Berkel & Rodenrijs en Bergschenhoek , wij letten op rijdend verkeer waaronder fietsen en scooters in het voetgangers gebied. Wij krijgen ondersteuning van HTV studenten die de opleiding volgen bij Zadkine Hoogvliet

 

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten