Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 11 januari heeft de politie in samenwerking met de BOA (Buitengewoon Opsporingsambtenaar) een controle gehouden in de Weidebloemtunnel in Berkel en Rodenrijs.

Aanleiding van de controle is de toenemende klachten van omwonende dat er brommers door de weidebloemtunnel rijden. Wijkagente Annemiek Roos, een collega en een Buitengewoon Opsporingsambtenaar hebben drie keer een bekeuring uitgeschreven voor het rijden door de Weidebloemtunnel, maar ook twee keer voor het rijden zonder licht en er zijn twee waarschuwingen gegeven.

“Deze actie zal herhaald worden” meldt de Politie.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten