Berkel en Rodenrijs – Dinsdagochtend 8 januari heeft de politie een fietsverlichtingscontrole gehouden aan de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs. 

De politie heeft bij de controle meerdere scholieren een bekeuring moeten geven voor het niet voeren van verlichting. Hoeveel boetes er zijn uitgeschreven is heeft de Politie niet bekend gemaakt, evenals hoeveel scholieren er zijn gecontroleerd.

 

 

No Title

Fietsverlichtingcontrole op de #oudelandselaan helaas diverse scholieren een bekeuring moeten geven voor het niet voeren van de verlichting. #ikvalop

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten