Bleiswijk – In een woning aan de Gruttostraat in Bleiswijk heeft een inbraak plaatsgevonden waarbij ook spullen zijn weggenomen.

Tussen 31 december 16:00 uur en 1 januari  17:30 uur heeft er een inbraak plaatsgevonden in een woning aan de Gruttostraat, hierbij is een ruit vernield en is de woning doorzocht. Na de woninginbraak worden er sieraden vermist uit de woning.

Over de dader(s) is niets bekend, de politie zoekt getuigen die mogelijk iets hebben gezien.

Heeft u iets opvallends gezien ?

Neem contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten