Berkel en Rodenrijs – Zondagochtend 30 december heeft de politie een grijze kluis aangetroffen in Berkel en Rodenrijs. 

De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaar van de grijs kleurige metalen kluis. “Helaas weten wij nog niet van wie deze kluis is” laat wijkagente Annemiek Roos via Twitter weten. Het is niet duidelijk waar de kluis exact is gevonden evenals, waar de kluis oorspronkelijk vandaan komt.

Heeft u meer informatie over de kluis of is dit uw kluis ? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Foto: © Politie – Wijkagent Annemiek Roos @Wijkagent_Roos

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten