Bleiswijk – Maandagmorgen 17 december heeft een voorbijganger een stoffelijk overschot aangetroffen in de sloot langs de Marijkelaan in Bleiswijk.

De hulpdiensten werden omstreeks 10:15 uur gealarmeerd. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Helaas mocht de snelle hulp van de hulpverleners niet meer baten. De politie heeft langs de sloot een groot stuk met lint afgezet voor onderzoek.

Forensische opsporing van de politie doen op dit moment onderzoek naar de toedracht van het overlijden. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten