Berkel en Rodenrijs – Een succesvolle dag vandaag voor de brandweer in Berkel en Rodenrijs. Inwoners konden hun etenswaren inleveren bij de brandweerkazerne en op die manier doneren aan de Voedselbank.

Van 9:00 uur tot 18:00 uur stond de deur van brandweerkazerne Berkelse Poort open voor bezoekers die een donatie wilde doen aan de Voedselbank. De brandweerlieden organiseerde dit om hun brandweer collega, Amanda van Kuijk, uit Rotterdam te steunen met haar actie.

De afgelopen week konden mensen al bij verschillende brandweerkazernes binnen de Veiligheidsregio Rotterdam-Rotterdam (VRR) jam, appelmoes, pakjes sap, thee, tandpasta en andere lang houdbare producten komen brengen.

Vandaag zijn met alle donaties al ruim 23 kratten gevuld op de kazerne in Berkel en Rodenrijs. Wilt u nog iets doneren aan de Voedselbank zodat gezinnen die het minder hebben ook lekker kunnen eten met de Kerst? Dat kan nog tot dinsdag 18 december 17:00 uur!

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten