Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 11 december is een ponton (drijvend platform) met een graafmachine gekanteld langs de Klapwijkseweg/N472 in Berkel en Rodenrijs. 

Tijdens werkzaamheden op het water langs de Klapwijkseweg/N472 ging het vanmiddag mis. De verbinding tussen twee pontons brak af waardoor de ponton met de graafmachine kantelde en scheef kwam te staan. Hierdoor kwam de graafmachine half in het water terecht.

Een grote kraan van Boekestijn is ter plaatse gekomen om de machine uit het water te hijsen.

Om de graafmachine te bergen moest de Klapwijkseweg/N472 tijdelijk afgesloten worden voor een veilige werkomgeving. Hiervoor kwamen medewerkers van Provincie Zuid Holland Zuid ter plaatse. Nadat de graafmachine eruit was getakeld en alles opgeruimd was kon de weg weer worden vrijgegeven.

Er is niemand gewond geraakt tijdens het incident.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten