Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 10 december is de brandweer omstreeks 22:10 uur gealarmeerd vanwege een gaslekkage in een woning aan de Leeweg in Berkel en Rodenrijs. 

De bewoner van het pand, hoorde een vreemd sissend geluid en rook vermoedelijk gas in zijn woning. Hierop heeft de bewoner zeer adequaat gereageerd en heeft de gaskraan dichtgedraaid en de brandweer gealarmeerd. De brandweer kwam snel ter plaatse en hebben diverse metingen verricht. Hierop hebben zij hulp ingeroepen van netbeheer Stedin om het lek op te sporen en te dichten.

De brandweer is ter plaatse gebleven totdat het gas geheel afgesloten was. Hierna hebben medewerkers van Stedin het incident overgenomen van de brandweer en zijn zij het lek gaan dichten.

Vermoedelijk kwam het gas en sissend geluid vanuit de kruipruimte van de woning.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten